The Accountable Amp - With These Hands

Åk till astrid lindgrens värld

Det är kul att man kan hitta på så mycket kul på sommaren när man har semester och barnen har sommarlov, det finns så många roliga aktiviteter som man kan hitta på. Och visst är det underbart med att göra sånt som man tycker om och som barnen njuter av att göra som att åka till astrid lindgrens värld och njuta av sagornas värld och titta på sina favoriter.
Ja det är underbart vilka böcker som Astrid Lindgren skrev och det är såna berättelser som inte blir gamla utan som vi fortsätter att njuta och uppskatta.

Bra att det finns ett ställe att njuta av det

Ja man blir ju glad över att dom har tagit till vara på det och gjort astrid lindgrens värld så att man verkligen kan njuta av dom sago figurerna som dom har gjort och som är roliga att se och kolla på. Ja det finns så mycket kul och fint att göra så det är värt att åka dit och kolla in det för att det finns så mycket som är roligt.
Man vill ju att barnen ska ha det kul och få fina minnen av saker som man ska göra och hitta på. Ja det finns så mycket som är kul och som man önskar att man skulle hinna med. Men det är verkligen bra att det går att hitta på så många roliga saker som att åka dit och titta på den världen. 
Sen så finns det ju så många olika sker som man kan göra och hitta på som man tycker är kul och spännande. Ja det är ju super bra att man kan göra sånt som man får fina minnen av att göra och att åka till astrid lindgrens värld känns som en sån sak som är fin och rolig och som många barn uppskattar.